fredag 24 augusti 2012

Tjejzonen


Ibland slår jag ett extra slag för någon... idag blir det för Tjejzonen! Ätstörningszonen i denna organisation för att vara mer precis.




5 kvällar i veckan kan tjejjer och jag skulle förmoda att även killar kan, chatta med dem. Samt att de har mailstöd. 



.

4 kommentarer:

  1. Hej! Jag är 17 år och i början av sommaren fick jag ett besked som jag tidigare fruktat så mycket att jag ville gå sönder, men som nu känns overkligt fantastiskt; jag hade blivit frisk. Efter 4 år av ätstörningar och 2 år av anorexi så var jag faktiskt frisk. Det var en helvetesväg dit, men i slutändan var det så himla värt det. På min blogg håller jag nu på att skriva om min tid i sjukdomen, från sjuk till frisk. Jag vet inte, men det kanske kan vara lite inspirerande? Jag har haft bloggen i två år så det finns ju en del ångest, lycka, livsgjädje nerskrivet.

    Ta hand om dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gulle du!!! Ta ett råd... bli frisk hela vägen ut, inte bara tro utan verkligen BLI det mentalt... jag vet att det är skitsvårt när man är sjutton men ändå.... använd dina erfarenheter till något positivt för din egen del <3 FIN blogg och FIN tjej!!

      Radera
    2. Tack! Jag är verkligen frisk. Känner det med hela min kropp, både fysiskt och psykiskt. Vill så gärna använda mina erfarenheter till något positiv, att hjälpa andra. Ingen förtjänar att vara sjuk. Ingen ingen ingen.

      Radera
  2. Ja, det är viktigt med allt detta stöd till alla som kämpar! Fint av dig att lyfta fram sådant här.

    SvaraRadera