torsdag 3 november 2011

Riksföreningen Anorexi-/Bulimikontakt

Igår kom en glad överraskning i postlådan, nya temanumret av Insikt!

Stort TACK abkontakt ! Jag vet att den var en gåva och det är jag så tacksam för! Innan månaden är slut ska jag förnya mitt medlemskap, denna gång som familj.






Det är en liten summa pengar vi pratar om, men det är ett enormt arbete Riksföreningen Anorexi-/Bulimikontakt gör, många volontärer och en hjärtlig insats för livet!


Vill uppmana alla som har ätstörningar, alla som känner någon som har, att ge ett litet bidrag, att visa sitt engagemang i kampen mot ätstörningar. Kvinnorna, männen, tjejjerna och killarna som jobbar i föreningen gör ett enormt viktigt arbete. Sjukdomarna ökar dessutom så de arbetar i motvind, desto viktigare att lyfta ämnet.


För att bli medlem, klicka er in HÄR

För att ge en gåva, klicka er in HÄR


Till dig som är sjuk, inte har vågat söka hjälp, är osäker på om du ska söka hjälp för att du inte känner dig tillräckligt sjuk. Till dig som har funderingar. Kontakta föreningen! Man kan aldrig söka hjälp för tidigt och man blir aldrig tillräckligt sjuk. Ingen sjukdom är bättre, sämre än den andra, alla är värda hjälp och att få leva ett liv i frihet!


.

1 kommentar:

  1. Vilket fint inlägg! Bra att hela din familj blir medlemmar. Var rädd om dig och kom ihåg att det går att bli frisk och fri!

    Kram Jenny, kontaktperson och ordförande i Luleås lokalavdelning av ABK

    SvaraRadera