lördag 28 april 2012

Aj Aj Aj

Så var man där igen.... AJ!


Räcker med att man ökar upp energinivåerna vid bara ett tillfälle så är magen ur led - igen. Även om jag har gått upp rejält mycket redan och man kan tycka att kroppen borde vara van vid det här laget så är fallet icke på det viset, tyvärr.


Det tar emot att äta när man är proppmätt. När magen är svullen som på en gammal påkörd grävling, när man har ont! Men det är bara att tugga på, stå ut.


Lyssna på kroppen är oftast det bästa, låta den styra. Men i alla fall går det inte, då måste knoppen ta över och gå emot kroppens signaler, som faktiskt är helt vajsing efter den finfina misshandeln av anorexin. Att ta sig ifrån en undervikt är inget man gör genom att lyssna på kroppens signaler, här gäller det att gå emot dem, styra om dem och leda dem rätt.


En bra dag idag till trots. Gladiolerna har fått komma ner i jord för förodling, ytterligare pelargoner har fått göra sällskap i större krukor. 26 krukor och närmre 60 plantor står nu här inne och bara väntar på värme och sol, att få komma ut, precis som en annan. Chilin har redan börjat blomma - spännande!


Matlagning helt utan chili skulle verkligen vara trist

Sättpotatis på G att få lite ögon innan sådd, här en sparrispotatis

Har ni inte provat röd basilika - GÖR DET!  

.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar