lördag 28 april 2012

NU

Det finns inga ursäkter, inte ens rädsla. Tiden är inte konstant utan föränderlig. Hur vi än vrider och vänder på det, hur man än vill skjuta på vissa beslut så är nu just NU.




Värt mer än bara en tanke.


.



4 kommentarer:

  1. Och något man måste påminna sig om väldigt ofta. I olika aspekter av livet.

    Och jag känner kanske egentligen inte dig, men med tanke hur väl jag känner dig sjukdom kan jag nästan helt säkert säga att vi båda delar erfarenhet av att ha bytt ut "Nu" mot "Sen" alldeles för många gånger...

    (hur tänkte jag?? varför skulle det vara lättare, mer okej, bättre etc. att gå upp i vikt "sen"? definitionen av "dålig ursäkt"...)

    Jag hoppas all klokskap du sprutar ur dig här snart fäster ordentligt i din egen hjärna och i ditt eget agerande - det förtjänar du NU!

    SvaraRadera
  2. Så sant, hela sjukdomen i sig präglas ju i sen, i nästan alla beslut. När jag nått det målet ska jag göra si, så eller unna mig det ena än det andra. Frisk kan jag bli sen när jag vågar gå upp i vikt, jag gör det sen...

    Så sant! Därför så viktigt att sätta ner foten och gå emot, göra NU.

    Tack för pepp och snälla ord! Kram

    SvaraRadera
  3. En sådan där klocka ska jag banne mig tillverka! Maken har gjort en jättefin klocka av en gammal LP-skiva, då kan jag göra en Nu-klocka att ha i andra änden av rummet.

    Kram

    SvaraRadera
  4. Värt att tänka på oavsett ätstörning eller ej. Våga språnget och ta klivet mot det mål man vill nå, eller hur?

    SvaraRadera