tisdag 27 september 2011

Samlade Kraft

Middag idag, utan kompensation. Nu blir det att aktivera sig illa kvickt för att skingra tankar, åka in till stan och handla mat brukar fungera som terapi. Får INTE glömma blodmjöl idag heller!



Idag blev det grillad lax på spenatbädd, toppad med parmesan. Marinerade soyabönor i vinägrette och rödlök passade perfa till. 


3 kommentarer:

  1. Hur hade du tacklat det om jag sagt "Jag tror inte ett ord av vad du säger!"? För bakom dina ord anade jag en sanning som du inte kunde uttrycka till mig, men jag visste inte hur jag skulle göra... Fattar du vad jag menar?? <3
    Det kanske finns fler vänner/anhöriga som tänker samma som jag?

    SvaraRadera
  2. Gud vad gott det ser ut, längtar efter en dag då man inte bara kan njuta när man äter, utan också efteråt.

    Simningen gick hyffsat, kunde begränsa mig med längdsimmandet, och som du säger så går det faktiskt bra när man väl är i vattnet, det är förflyttningarna mellan polerna som är det jobbiga.

    Detdär med tandläkaren, jag fattar inte, för jag har haft ett hål tidigare, och då fick jag inte heller bedövning, kan det varit eftersom hålen har varit rätt små? Men det har ilat mycket ändå, så jag tycker ju att man borde fått bedövning. Aja, nu är det gjort, och jag får sträva efter att inte få fler hål ;)

    Åh jo svartvinbär har jag provat :D Fast vet inte om du menar "klar" eller "mjölkig" dryck. Jag drack Fresubin då. men nu dricker jag resource TeHo och tycker om dem :)

    Du vad är blodmjöl, och antar att det är järnrikt?
    Vad kan man göra på det mjölet?

    Härlig blogg du har förresten :)
    Kramar Louise

    SvaraRadera
  3. Madde... nu är det bekräftat, jag är blåst, för jag fattar inte ett ord av vad du menar??? Förklara vad du menar med att du inte tror ett ord på vad jag sa (vilket?) i vilket sammanhang?


    Louise.... Fresubin vad det jag menade, mjölkig, gottis! Skönt att det gick bra i badet!

    Blodmjöl ska jag ha att skrämma bort rådjur med, inte äta själv. Ska hänga upp små påsar av nylon på pinnar och ställa ut bland mina rosor.

    O TACK för komplimangen, nu tar vi oss ur detta, eller hur?

    Kram

    SvaraRadera